VOJAKKALA -verkkarit on tilattu!

Verkkarit saapuvat kylälle maanantaina 2.6.
Sovi toimituksesta Siskon kanssa. Luovutukset käteistä vastaan tai maksukuitilla osoittaen tilisuoritus. Voit siis maksaa tilauksesi etukäteen myös Valppaan tilille Fi 90 5253 1540 0072 92

Hinnathan olivat siis
Verkkaripuku 40€, lapsilta 20€
Mikrokuitupuku 50 €, lapsilta 25€

_______

Vojakkalan Valpas ry tilaa Vojakkala-selkäpainatuksella verkkareita ja ulkoilupukuja. Tilaukset ovat ajankohtaisia nyt, puvut yritetään saada käyttöön kesäkuuksi.

Mallipukuja on sovitettavana Kylätuvalla, josta löytyvät myös tilauslomakkeet. Voit halutessasi laittaa tilauksen myös esim. sähköpostitse tai tekstarilla Siskolle 045 176 8545 tai etunimi@poronoro.fi. Viimeinen tilausmahdollisuus tiistaina 6.5., tienvarsien siivoustalkookahvien yhteydessä.


Valittavana on Stannon Montreal-pukumalli, josta voi oman tarpeensa mukaan valita joko perinteisen verkkaripuvun (urheilupolyester) tai mikrokuitukankaisen (100% Taslan polyester) ulkoilupuvun. Mikrokuitukankaisessa puvussa vaihtoehtona ovat "unisex"-malli, josta löytyvät myös lasten koot, tai naisten leikkauksella oleva puku. Värejä on tarjolla punainen, vihreä tai keltainen, kaikissa mustat housut takin värisellä tehostevärillä.
Selkään tulee painatus "Vojakkala", kuten myös takin etupuolelle, rintaan.

Takeissa on kokonaan aukeavat vetoketju, sivutaskuissa vetoketjut. Myös housujen taskuissa vetskarit, samoin housujen lahkeissa. Mikrokuitukankainen puku on miellyttävän kevyt, pitää jonkun verran tuulta ja sadettakin, mutta on kuitenkin myös hengittävä. Sisällä verkkovuori. Tämä puku ei kahise, kuten entisajan tuulipuvut!

Vojakkalan Valpas ry sponsoroi kaikkia pukutilauksia. Lasten puvut (alle 15 vuotiaat) ovat tilattavissa puoleen hintaan, myös aikuisten puvut saamme tasarahalla.
Verkkaripuku 40€, lapsilta 20€
Mikrokuitupuku 50 €, lapsilta 25€
Maksut kerätään pukuja lunastettaessa, toimituksen saavuttua.

Tilattavissa ovat seuraavat koot:
lasten koot: 116 - 128 - 140 - 152 - 164
aikuisille S - M -L - XL - XXL - XXXL
naisten leikkauksella oleva mikrokuitupuku  S - M -L - XL - XXL

PUVUT SOVITETTAVISSA KYLÄTUVALLA MM.
la 26.4. (klo 10- ?) Palvelupäivä Kylätuvalla: kampaaja ja hieroja
su 4.5. klo 12-15 Kyläkahvila Kylätuvalla
ti 6.5. klo 19 Tienvarsien siivoustalkookahvit

Huom! Kylätuvalla ovat seuraavan kokoiset mallipuvut:
- verkkari: M-koko (punainen)
- mikrokuitupuvut (unisex-malli):
L-koko (vihreä)
XL- koko (punainen)
M-kokoiset housut
- mikrokuitupuku naisten leikkauksella
XL-koko (sininen)

Voit katsoa pukujen mallikuvat tästä linkistä