Tienvarsia siivoamaan 8.5. !

Jälleen on se aika vuodesta, jolloin lumen alta on paljastuu melkoinen määrä tienvarsiin heitettyä roskaa. Yhteistä tienvarsien siivoustalkoopäivää pidetään Vojakkalassa tiistaina 8.5.

Jokainen voi lähteä siivoamaan oman aikataulunsa mukaan. Tyhjiä jätesäkkejä laitetaan kylätuvan rappusille - on mahdollista ottaa myös vaihtosäkit omien tilalle talkookahvilla käydessä. Täysiä roskasäkkejä voi jättää pääteiden varsiin, ne kerätään autokyydillä päivän päätteeksi. Tai voit tuoda täydet säkit mukanasi talkookahville tullessasi - roskat lähtevät täältä sitten eteenpäin.

Tavoitteena on, että ainakin kylän päätiestön varret saataisiin siistityksi. 54-tien varressa olisi isoin urakka. Tavoite täällä olisi siivota Rannin risteykseen Lopelle päin, ja ainakin sahalle saakka 10-tien suuntaan, mieluusti Lietsan ristille saakka. Samoin Vojakkalantie, Nummenkyläntie, Härkätie...

Kylätuvalla on tarjolla talkookahvit sämpylöiden kera tiistaina klo 19-20.30.
Kaikkien siivoustalkoisiin osallistuneiden kesken arvotaan lounaslahjakortti kahdelle hengelle Räyskälän ilmailukeskuksen ravintolaan. - Jos et ehdi talkookahville, mutta käyt siivoamassa jonain muuna päivänä, soita/laita viesti esim. Siskolle (045 176 8545 tai etunimi@poronoro.fi)  jotta olet mukana arvonnassa!

Jos et keksi, mistäpäin kannattaisi lähteä siivoamaan, tule 54-tien varteen, täällä urakkaa riittää isommallekin porukalle.

Tervetuloa mukaan -  roskien keräys sopii koko perheen yhteiseksi iltalenkiksi.